Kies de juiste studie (met een studiekeuzetest)!

De juiste keuze is belangrijk. Zeker als het om een studie gaat. Er zijn verschillende mogelijkheden en heel veel opleidingen. De volgende stappen helpen je bij het maken van je keuze. Veel plezier!

Doe jij een mbo-4-opleiding of havo? Dan kan je je inschrijven voor een 2-jarige associate degree-opleiding of een 4-jarige bacheloropleiding aan een hogeschool. En doe je nu vwo? Dan kan je je ook inschrijven voor een bacheloropleiding aan een universiteit. Check het studieaanbod

Een studiekeuzetest helpt je met het kiezen van een opleiding. Een goede test kijkt naar wie jij bent, wat je wilt en kunt. Als uitkomst krijg je overzicht van studies die bij jou passen. Misschien zit er wel een opleiding bij waar je zelf nog niet aan had gedacht. Bedenk ook altijd wat voor baan er bij een studie hoort en of dit iets voor je is. Doe dus snel een studiekeuzetest!

Ontdek, vergelijk en check zelf of een studie, hogeschool of universiteit bij je past. Op de open dagen kom je veel te weten over de studie die je op het oog hebt. En als je nog vragen hebt kan je die meteen stellen. Dus ga vooral naar de open dagen!